Редактор: e-mail: Кадър: 7/8 ТВЩе бъдем тук докато не видим оставки на

...
Редактор: e-mail: Кадър: 7/8 ТВЩе бъдем тук докато не видим оставки на
Коментари Харесай

Студентки на протеста: Ще бъдем тук докато не видим оставки на правителството и главния прокурор

Редактор: 

e-mail: 

Кадър: 7/8 ТВ

" Ще бъдем тук до момента в който не забележим оставки на държавното управление и основния прокурор ". Това разкриха две студентки пред камерата на Телевизия " 7/8 " в 106-ата вечер на митинги в София.

" Ние сме казвали доста пъти, че сме от ден първи на митингите. Скоро стартира академичната година за университета, доста хора не бяха в София и е обикновено когато се съберем числено, да се обединим. Нямаме проблеми с декана. Фактът, че сме тук демонстрира, че не се опасяваме от наказания в университета ", споделиха те.

" Засега сме получили поддръжка от софийските университети. Има представители на Медицинския, Техническия, УНСС, събираме се всеки ден от ден на ден и повече, ще се свържем и с университети от другите градове. Мотивира ни това, че 100 и няколко дни държавното управление ни пренебрегва, не чуват хората, които са на площада. Затова ние сме тук и чакаме да бъдем чути. Тук сме до края, желаеме да забележим оставките - на основния прокурор, на държавното управление, желаеме предварителни избори и ще бъдем тук до момента в който не го реализираме ", споделиха още те.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР